The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mod_sec not showing the logs on WHM Plugin Interface.

Discussion in 'General Discussion' started by cesarlwh, Jun 10, 2009.

  1. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The mod_sec not showing the logs on WHM Plugin Interface.

    How do fix this? The mod_sec is running, but the logs on plugin not!

    This error appears on 3 servers.

    cPanel 11.24.4-R36167 - WHM 11.24.2 - X 3.9
    CENTOS 5.2 i686 standardd
     
  2. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi, see the conf:

    <IfModule mod_security2.c>
    SecRuleEngine On
    # See http://www.modsecurity.org/documentation/ModSecurity-Migration-Matrix.pdf
    # "Add the rules that will do exactly the same as the directives"
    # SecFilterCheckURLEncoding On
    # SecFilterForceByteRange 0 255
    SecAuditEngine RelevantOnly
    SecAuditLog logs/modsec_audit.log
    SecDebugLog logs/modsec_debug_log
    SecDebugLogLevel 0
    SecDefaultAction "phase:2,deny,log,status:406"
    SecRule REMOTE_ADDR "^127.0.0.1$" nolog,allow
    Include "/usr/local/apache/conf/modsec2.user.conf"
    </IfModule>
     
  3. cesarlwh

    cesarlwh Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Fixed after removed the line SecAuditLog /usr/local/apache/logs/audit_log from my rules.
     
Loading...

Share This Page