The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mod_userdir problem

Discussion in 'General Discussion' started by avijit, May 31, 2005.

  1. avijit

    avijit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    I have just changed the ip of an acount by deleting and recreating the account in the WHM. Now if I use http://oldip/~username it is redirecting to http://hostname/~username and showing the page. But If I am using the http://newip/~username it is giving me 404.

    I have checked the http.conf and the VirtualHost entry there on that account is on the new IP.

    Am I missing something!

    :confused:
     
  2. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Restarting the apache can help.

    ----
    Aby
     
  3. avijit

    avijit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India

    Have already done that, but the problem still exists.

    :(
     
  4. nickb

    nickb Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    If you wish to change ip for an account then it can be done via WHM>>account functions>>change site's IP.....as u said u are accessing ur account via http://oldip/~username ...then "oldip" is your server's ip...which u didn't change..if u cahnge ur servers old ip to newip only then u will be able to access ur account via http://newip/~username .
     
  5. avijit

    avijit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    I have already changed the IP of the account. Thanks anyway. I have got the pont that you made.
     
Loading...

Share This Page