Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

mod_userdir protection is not working for me

Discussion in 'General Discussion' started by mmkassem, Aug 1, 2003.

  1. mmkassem

    mmkassem Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Egypt
    Support Ticket Number: 19815

    The mod_userdir protection stopped working correctly:

    If enabled and without any domain excluded it generates a 404 error if I tried to access a domain using /~username

    If enabled and with any domain excluded it view all the sites with /~username even if using another domain than the one excluded.

    Also it does not add the excluded user in httpd.conf correctly, I do not see:
    userdir enabled ExcludedUsername

    Only:
    Userdir disabled
    Userdir enabled username // The username of the virtual host


    Any suggestions?:confused:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. butch

    butch Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    How was this resolved?

    I am having the same problem where if only 1 domain is check to exclude protection, it excludes all the domains.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice