The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

modifying easyapache

Discussion in 'EasyApache' started by fuzzymonkey, Mar 13, 2006.

  1. fuzzymonkey

    fuzzymonkey Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Anybody know where easyapache defines the arguments to where it compiles php? I need phpsuexec, so I have to use easyapache, but I need GD too, and easyapache compiles php without support for GD!
     
  2. verdon

    verdon Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    836
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Northern Ontario, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    That doesn't sound right... I've used easyapache a number of times and always have GD support. How are you using easyapache?
     
  3. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Did you try checking the "GD (Version 2.0.15)" box?
     
  4. fuzzymonkey

    fuzzymonkey Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm using option 2 to include phpsuexec, but when I do this, it doesn't include support for GD. when I compile manually, using the same options easyapache used, which I got from phpinfo(), and I just added my --with-gd-dir=/whatever/path, it disables phpsuexec, but gd works.

    There is no box - I'm running easyapache on commandline. Is there graphical way to do this which includes more options?
     
  5. fuzzymonkey

    fuzzymonkey Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ah I found it, thanks.
     
Loading...

Share This Page