The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Module Installers:: Ruby Gem problem.

Discussion in 'General Discussion' started by BPmedia-David, Jun 19, 2007.

  1. BPmedia-David

    BPmedia-David Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No ruby gems are installed, and when I go to the "List available Ruby Gems" link, it says there was a problem fetching the module list.

    I also tried searching for "rails" and it said the same error
     
  2. bloodymary

    bloodymary Registered

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have the same problem
     
  3. Mysteerie

    Mysteerie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same here.
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'd recommend submitting a support ticket regarding this issue :).
     
  5. jenlepp

    jenlepp Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    116
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Liberty Hill, TX
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I got that, too - did ya'll find out the solution? (Like fixing things myself rather than submitting a ticket because my NOC knows about as much as I do about this new functionality).
     
  6. gioppil

    gioppil Registered

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here, any idea?
     
Loading...

Share This Page