The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Monthly bandwidth did not reset?

Discussion in 'General Discussion' started by ladydi711, Oct 12, 2004.

  1. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    It appears that at least 3 of my accounts bandwidth didn't get reset at the beginning of the month as normal.

    Is there a way to force this to reset? or is there somewhere I can look for the problem?

    I'm running 9.2.0-R24 (I know.... time to update).

    Thanks in Advance!
    Diane
     
  2. blikhost

    blikhost Member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Miami Beach
    Hello Diane,

    Bandwidth is set to reset itself on the first of every month.

    You can reset bandwidth in WHM:

    Main >> Account Functions >> Reset Package Bandwidth

    Hope this helps! If not, I could help you research the problem some more. :D
     
  3. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Thanks for the reply!

    It seems that that option will reset any accounts back to the default package, and I don't think that is what I need.

    The problem I am having is that the current stats don't appear to be reset.

    OR....

    After some more investigation, would it be possible that the decimal is off one place??? I have an account that ususally runs 8GB/month. This month (on today, the 12th) it is showing 36.8GB, which would make sense if it was 3.6GB at this day in the month.

    Any thoughts?!??!

    Thanks again!
    Diane
     
  4. Fillos

    Fillos Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Northern Ontario
    Diane, Cpanel is experiencing a bit of an issue with bandwidth right now. You might want to watch the progress in this thread: http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=20695&page=1&pp=15&highlight=bandwidth+wrong

    So far the fix is in the release version, so if you are confident enough in CPanel’s code you can update to Release and it will fix the issue (and potentially introduce a host of other bugs). Alternately, you can lift any bandwidth restrictions you have placed on your clients accounts, and wait with the rest of us for the fix to filter down to the Stable release.
     
  5. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    update to 9.9.1 Current

    Your running a very very old version
     
  6. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Thanks Fillos!

    I looked at layer2.cpanel.net and am I reading right that 9.9.2-STABLE_9 is out.... and from the above thread that should fix?

    I've always had the philosophy "If it ain't broke, don't fix it" with cPanel... So, apparently it is once again time for me to update. I try to minimize my suffering by doing updates as infrequently as possible!

    Best Regards,
    Diane
     
  7. carluk

    carluk Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes, update to the latest stable it fixes a few other bugs aswell todo with DNS and other such things. Some of those bugs might not affect you though. :)
     
  8. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Thanks for all the feedback!

    I plan on doing my update tonight.... fingers crossed!
     
Loading...

Share This Page