The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Moved hard drive to new server and i.p.'s will not add

Discussion in 'General Discussion' started by DWHS.net, Nov 24, 2003.

  1. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    After moving a hard drive to anew server the sites and all the services started up fine. The problem is the server will only take one i.p.

    When I add a i.p. it will not show under i.p.'s it's not reserved and I have rebooted the server and rebuilt the ip address pool several times.

    I have manually edited the i.p. files:

    ips shows the i.p. o.k.
    ippool (I think that's the name) this is always blank even if i ad i.p.'s it still won't show in the i.p. address's and when i do a ip address rebuild it clears out the folder everything.

    Any help would be great, I think there must be something from the server move but what?

    Thanks....
     
  2. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Also it says allready addess when I try to use the cpanel i.p. adding option.,
     
Loading...

Share This Page