The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

moved site to secondary drive, now getting errors on cgi scripts

Discussion in 'General Discussion' started by noimad1, May 30, 2008.

  1. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    I was running out of space on a drive, so I added another drive. I then used the "mv" command to move a sites /home/user" folder to "/home2/user".

    I then made a ln -s /home2/user /home/user to point it to the new directory.

    Everything is working fine except the cgi-bin. Nothing in there seems to work, but was working fine before the move.

    I just get "premature end of script headers". I've checked all the permissions, users, everything. It was the "mv" command, so I'm sure it just moved them directly, so i wouldn't think it would be a binary/ascii issue...

    Anyone else had this problem before?
     
    #1 noimad1, May 30, 2008
    Last edited: May 30, 2008
  2. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    bump...i really need help on this one if anyone has any ideas...

    I've even tried going into my httpd.conf file and change the stanza for that domain to the /home2 directory....
     
  3. rhenderson

    rhenderson Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    785
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oklahoma
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    mv them back and use Main >> Account Functions >> Rearrange Accounts
     
  4. viraj

    viraj Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Correct, WebHost Manager enables you to change the location of an account at any time. This is usually used when the available disk space on a server is low and you need to move accounts to another partition or drive.

    Refer this link for more details :

    http://www.cpanel.net/docs/whm/Rearrange_Acounts_(normal).htm
     
  5. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ah man, I had no idea at all that was available....man, wish I would have known that before I moved this 8GB site!
     
  6. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok, so here's the deal. I moved the site back to the /home directory, and just for the heck of it, tried the cgi-bin. It was working fine.

    I used the WHM tool to re-arrange the account to that drive, and guess what....cgi-bin isn't working now....

    So it has to be something with the configuration...I just can't figure it out?
     
  7. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok...finally figured out the problem. Turns out the drive was mounted with noexec permissions....added the exec permissions and it worked right away!
     
  8. rhenderson

    rhenderson Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    785
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oklahoma
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Glad to hear you got it!!
     
Loading...

Share This Page