The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Moving Database to new box script broken

Discussion in 'General Discussion' started by ceotiben, Oct 7, 2005.

  1. ceotiben

    ceotiben Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Diego, CA
    Hi All,

    So much problems with the AMD 64/Centos 4.1. I decided to move to a diff
    OS/cpu. I run the transfer script but the database doesn't seem to copy over.
    This is the error im getting.


    Thanks Adv.
    Tim

    --------------------------- log -------------------------------------
    Grabbing mysql dbs............
    /usr/bin/perl: symbol lookup error: /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.7/x86_64-linux/auto/DBD/mysql/mysql.so: undefined symbol: mysql_init
    /usr/bin/perl: symbol lookup error: /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.7/x86_64-linux/auto/DBD/mysql/mysql.so: undefined symbol: mysql_init
    Done
    Grabbing mysql privs.../usr/bin/perl: symbol lookup error: /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.7/x86_64-linux/auto/DBD/mysql/mysql.so: undefined symbol: mysql_init
    Done
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Try forcing an update of the perl module. This can happen if you switch MySQL versions:

    /scripts/perlinstaller --force DBD::mysql
     
  3. ceotiben

    ceotiben Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Diego, CA
    Thanks very much. It's working great now.
     
Loading...

Share This Page