TomNiq

Registered
May 7, 2004
4
0
151
i have installed MRTG onto my server but for some reason the images do not show up. When i try to restart MRTG i get this error:

WARNING: rateup died from Signal 11
with Exit Value 0 when doing router 'mail-host-email-queue'
Signal was 11, Returncode was 0
libpng warning: Application was compiled with png.h from libpng-1.2.2
libpng warning: Application is running with png.c from libpng-1.0.15
gd-png: fatal libpng error: Incompatible libpng version in application and library

Can someone help?

Tom
 

dgbaker

Well-Known Member
PartnerNOC
Sep 20, 2002
2,531
9
343
Toronto, Ontario Canada
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Quoted from another forum

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by DavidL
service mrtg stop
rpm -e --nodeps mrtg
rpm -e --nodeps libpng10
cd /usr/lib
ln -s libpng.so.3 libpng.so.2
cd to your directory your mrtg rpm is in
rpm -Uvh mrtg-package-name.rpm
service mrtg start
--------------------------------------------------------------------------------

That should work. (no sense rewriting what has already been written)
 

TomNiq

Registered
May 7, 2004
4
0
151
lol i got it working by restarting apache....i dunno what it was but thanks for your replies in both forums!
 

exodux

Well-Known Member
Apr 12, 2004
66
0
156
Brisbane, Queensland, Australia
I had the same problem with the images not shownig with my MRTG stats, so what i did was right click on the image that didnt show, selected "Properties" and then viewed the file name, then went into ssh and type: locate file-name.png
then copied the file-name.png to the directory where mrtg site is located and the image worked :D