Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Multiple account restore error

Discussion in 'General Discussion' started by WebHostPro, Jun 5, 2005.

  1. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    It just pops up a 404 error, in the bottom left hand corner. I did a property check on the 404 and it says

    res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/dnserror.htm#http://66.123.123.12:2086/scripts2/domultibackuprestore

    on the page description.

    Is there a file that is stopping this from running?

    I have had this before and had to do a single restore for a several accounts and it took too long.

    What might cause the dns error?

    Also I tried to do a recreate account but it dies right away since it was restore that needs to be done.

    Thanks,
     
  2. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Found the error, since DNS clustering was on it wouldn't write the dns settings for the restored accounts.
     
  3. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Now it's re-creating all the mysql databases for all accounts for each account being created.

    It's taking too long, because of of this.

    Why is it recreating all the domains mysql databases durring each accounts restore? It only needs to do this once. :(

    It says this:

    Restoring PostgreSQL databases....

    Then loads the entire servers databases durring each accounts back ups.
     
    #3 WebHostPro, Jun 6, 2005
    Last edited: Jun 6, 2005
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    The DNS zone issue is a known "feature":
    http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=39786

    It looks like the postgresql issues are being dealt with, but are currently in BETA:
     
  5. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks, Do you think bleeding edge will have the beta options in it?
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    No, you have to manually specify manual-beta in you /etc/cpupdate.conf file, it's not selectable from within WHM. EDGE does not include the BETA release tree.
     
  7. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I am going to try this, I hope it doesn't cause a issue since the backups are in progress. :confused:

    Wish me luck.
     
  8. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    It shouldn't interrupt the backups, but in the same vein updating probably won't help the running backups as the old scripts will be used until it restarts. Do remember, though, that the BETA tree is beta ;) it could easily contain things that can break other parts of WHM/cPanel.
     
  9. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,614
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Wow, much better :D
     
Loading...

Share This Page