The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my forum [moved]

Discussion in 'General Discussion' started by pinky_j, Jun 22, 2006.

  1. pinky_j

    pinky_j Registered

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I dont know whats happened

    went to go onto my forum yesterday and all it kept bringin me to was the c panel site

    and it said this-



    There is no website configured at this address.



    You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this

    what do i do ?
     
  2. pinky_j

    pinky_j Registered

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    someone please help
     
  3. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,478
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  4. innovative2001

    innovative2001 Active Member

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    You might be using wrong URL and for further specification, please provide us the domain name so that I can assist you better,
     
Loading...

Share This Page