My forwarders have disappeared, and I cannot recreate them!

Vautrec

Member
Jan 16, 2004
8
0
151
Help! I had 9 forwarders. I created a 10th with target two adresses (ex. "[email protected], [email protected]"), as a test.

And then my 9 forwarders simply disappeared! And now, when i try to recreate them, they are not created and the forwarders list stays empty!

What's happening? I was going to make a bug report but i cannot reproduce the error, since i can't recreate my forwarders!

I hope someone can help, this is somewhat urgent... :-/
 

Vautrec

Member
Jan 16, 2004
8
0
151
My provider restarted cPanel service, now I can remake my forwarders. I also asked him to check the valiases file.

Now, as for the original issue, what is the easiest way to create a forwarder which would forward to multiple adresses?
 

chirpy

Well-Known Member
Verifed Vendor
Jun 15, 2002
13,437
33
473
Go on, have a guess
I don't mean to be rude, by why not ask your hosting provider, since they are the ones you are paying to get support?
 

Vautrec

Member
Jan 16, 2004
8
0
151
Originally posted by chirpy
I don't mean to be rude, by why not ask your hosting provider, since they are the ones you are paying to get support?
I figured i would ask the cPanel experts also, you know, to get a "second opinion". I hope you don't mind. You're all very kind. :)

The address to forward to can be multiple addresses seperated by commas.
ok, that is what i did, and after that my forwarders disappeared. I concluded that this new multiple address forwarder was the cause of the problem... I'll try again.
 

chirpy

Well-Known Member
Verifed Vendor
Jun 15, 2002
13,437
33
473
Go on, have a guess
I figured i would ask the cPanel experts also, you know, to get a "second opinion". I hope you don't mind. You're all very kind.
No problem :) I hope squirrel's advice has helped, as that is the standard way of doing things. If not, then your host will have to have a look in your valiases file for you as it has probably become corrupt.