My new server crashes every day.

JBMedeiros

Member
Sep 2, 2006
17
0
151
Hi Friends.

I have a server with

Cpanel 10.9.0-R57
CentOS 4.4 i686

My hardware is

Celeron 2.4
512MB RAM
HD 80GB

I never have problem with this server in default instalation of CPanel ans this works much more a week without a problem.

Well i needed a Sitebuilder program to offer to my clients and the best SB today in my oppinion is SWsoft Sitebuilder.

I buyed 100 Sites licences of this SB and installed this using this guide.

http://forum.swsoft.com/showthread.php?s=&threadid=26815&perpage=15&pagenumber=1

Well i builded apache with this addons for PHP 4.4.3.

* Curl
* Dom XSLT
* GD
* Iconv
* Sablot XSLT
* XML RPC
* Freetype Support
* Zip

And installed Ioncube and put a line to load ioncube for php 4.4.3 directly in php.ini.

Whell... my server run about 6 days without crash anytime.

But now, they crashes one time for day withowt a certain time.

The lasts 3 crashes is:

13/11 - 01:30AM
14/11 - 09:10AM
16/11 - 00:20AM

All services crashes. Apache, Exim, mySQL, etc...

I cant connect to SSH too.

The only thing i do is reboot server by ROD REBOOT on my orbit panel for the planet.

After Reboot my server runs fine and crashes again without a certain time.

Anyone can help-me with this problem?

The only thing i installed on this Server is ConfigServices LFD + iptables, Sitebuilder and configured Apache, php.ini and httpd.conf to run with this software (SwSoft Sitebuilder).

There's any file or log to see for get the problem?

Anyone can have a idea to solve my problem?

Thank you guys, im waitting your help.
 

tweakservers

Well-Known Member
Mar 30, 2006
379
0
166
check the /var/log log files for details, you should be able to get from there.
 

JBMedeiros

Member
Sep 2, 2006
17
0
151
check the /var/log log files for details, you should be able to get from there.
Tweakservers

Im do it.

Im copying to an txt all logs in all time my server crashed.

But i see this errors in attached file in messages.log in all crashes time.



Im reading and analyzing all lanother logs and saving all near crash times in a easy log.

If you or anyone help-me im happy friend.

Thanks
 
Last edited:

JBMedeiros

Member
Sep 2, 2006
17
0
151
:confused: :confused: :confused:

But in first crash time (Nov 11 - 17:33:43) nothing happens on messages.log

Nov 11 10:07:01 dallas kernel: Firewall: *TCP_OUT Blocked* IN= OUT=eth0 SRC=70.84.172.228 DST=200.169.220.37 LEN=1420 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=18361 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=14712 WINDOW=4263 RES=0x00 ACK URGP=0
Nov 11 10:07:28 dallas kernel: Firewall: *TCP_OUT Blocked* IN= OUT=eth0 SRC=70.84.172.228 DST=200.169.220.37 LEN=1420 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=1670 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=14713 WINDOW=2353 RES=0x00 ACK URGP=0
Nov 11 10:08:26 dallas kernel: Firewall: *TCP_OUT Blocked* IN= OUT=eth0 SRC=70.84.172.228 DST=200.169.220.37 LEN=1420 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=17091 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=20259 WINDOW=1720 RES=0x00 ACK URGP=0
Nov 11 10:09:01 dallas kernel: Firewall: *TCP_OUT Blocked* IN= OUT=eth0 SRC=70.84.172.228 DST=200.169.220.37 LEN=1420 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=18363 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=14712 WINDOW=4263 RES=0x00 ACK URGP=0
Nov 11 10:09:28 dallas kernel: Firewall: *TCP_OUT Blocked* IN= OUT=eth0 SRC=70.84.172.228 DST=200.169.220.37 LEN=1420 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=64 ID=1672 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=14713 WINDOW=2353 RES=0x00 ACK URGP=0
Nov 11 17:33:41 dallas syslogd 1.4.1: restart.

Wow... searching another logs...

Thanks
 

JBMedeiros

Member
Sep 2, 2006
17
0
151
Well

I read every logs and put every texts on this file.

I dont see nothing wrong in this logs but im a newbie in log search.

If anyone can help-me.

Lasts 4 crash times is on this log file to make a easy help.

Thanks
 
Last edited:

AndyReed

Well-Known Member
PartnerNOC
May 29, 2004
2,221
4
193
Minneapolis, MN
I dont see nothing wrong in this logs but im a newbie in log search.
Looking at some of the errors in the attached log files, I suggest you seek help from your hosting provider, or professional help.
 
Last edited:

JBMedeiros

Member
Sep 2, 2006
17
0
151
Hi Friends

I send a ticket to The planet listening this panic error in messages.log.

I asked The Planet to make a test in my memory tonight.

The test returned a lot of erros on memory and tem changed it.

(bsteward-11/16/2006 21:58:55):
The memory test has been completed. The test returned many errors from the memory, so I replaced it. I tested the new memory just to make sure it was working properly and it passed all tests. The server is now back online.

Well... now just wait to see if crashes stop.

Thank you guys your help.