The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My PostgreSQL does not work!

Discussion in 'Data Protection' started by mvhost, May 26, 2005.

  1. mvhost

    mvhost Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My PostgreSQL does not work, I already installed it through the WHM,

    Already I installed through wget effecting the manual installation and exactly thus it naum works.

    In the status of the WHM postgresql is in "up".

    When an user creates itself or a bank through cpanel it simply ignores, as if it had not created nothing.

    When the system makes backup of the accounts, it motra the following error:

    Please, help-me.
    I do not know more what to make!!!

    Thanks..
     
  2. kacsa

    kacsa Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. mvhost

    mvhost Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    PostgreSQL does not work - problem continues.

    Hi,

    I made everything what it said in the referring FAQ to postgresql, but the problem continues, I do not obtain to create bd and users and also I do not obtain to have access phppgadmin!

    help-me...



    Thanks,
    Fernando Freitas
     
  4. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
  5. mvhost

    mvhost Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Corrected problem.

    problem is - "non use apha characters in password"

    I Corrected this problem.

    Thanks,
    Fernando Freitas
     
Loading...

Share This Page