The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My site lost its db somehow.. RESTORE HELP!

Discussion in 'Data Protection' started by syrinx2112, Sep 22, 2009.

  1. syrinx2112

    syrinx2112 Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello all,

    I am using:
    cPanel 11.24.5-S38506 - WHM 11.24.2 - X 3.9
    REDHAT Enterprise 5.4 i686 standard on services

    I am trying to:
    Restore a Full Backup/cpmove file

    I get this message while in WHM (NOTE: I do see my most recent backup in /home):
    I use user: mytester
    MESSAGE I GET: Restore Error
    Cannot restore. That user already exists on this system

    I then go to my shell prompt and I type:
    root-shell>./resotrepkg --force mytester
    [CORRECTION: /scripts/restorepkg --force mytester]


    I then get a message that /home/cprestore is not a directory, can't chdir... It appears /home/cprestore is a file, I don't see a directory called 'cprestore', is there suppose to be one?

    Any ideas????
     
  2. JawadArshad

    JawadArshad Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    447
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PK
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Rename or remove the cprestore file, it should be a directory by default where all restored cpmove-*.tar.gz files are moved when you restore a backup. Try the restore command again, it should create cprestore directory itself.
     
  3. syrinx2112

    syrinx2112 Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thank you for your reply... I did get further after I mv the file to a BK file and then reran the script...

    But now I get:
    Extracting Domain....Done
    Sorry, the copy failed. Unable to find the cpanel user file. Is the archive missing (cwd: /root/cprestore loaded backup-9.17.2009_20-44-44_mytester/cp/mytester)?
     
  4. syrinx2112

    syrinx2112 Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I would like to add this:

    Searching /home....
    Found backup-9.17.2009_20-44-44_myuser.tar.gz !
    Moving Packge to /home/cprestore/backup-9.17.2009_20-44-44_myuser.tar.gz

    Extracting tarball...................
    Done

    Extracting Domain....Done

    Sorry, the copy failed. Unable to find the cpanel user file. Is the archive missing (cwd: /home/cprestore loaded backup-9.17.2009_20-44-44_fwclweb5/cp/myuser)?
    checked 16 files.....

    I don't understand this, what is missing?
     
Loading...

Share This Page