The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MySQL access issues w/new accounts

Discussion in 'General Discussion' started by n_kruse, Oct 18, 2003.

?

Are you experiencing this issue

  1. Yes

    8 vote(s)
    100.0%
  2. No

    0 vote(s)
    0.0%
  1. n_kruse

    n_kruse Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE US
    I have recently updated to the following WHM 8.5.4, Cpanel 8.5.4-E8 (I am running RH 7.3). When I create a new account now the account user has no priveledges to create database even though they receive an unlimited amount of them. All the accounts I created before the update can add databases. When trying to install IB or OsC I get errors because the script can not create the database. Has anyone seen this error and/or have you seen a solution. I noticed even the Cpanel Demo site appears to have this very error.

    If I log into PhpMyAdmin there no priveledges is located under the database link.
     
  2. jb605

    jb605 Member

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No mysql user listed in whm when creating new cpanel account!

    Mine is even worse. I added new account to whm, then try to access the database, but to my surprise, I don't see this newly-created user in the mysql database under whm.

    I have tried serveral times, it always does this:

    mysql user name for newly-created cpanel account does not show up in whm, it only shows up when I actually go to phpmyadmin as root and look in database mysql table user. This is really stupid!:mad:
     
    #2 jb605, Oct 21, 2004
    Last edited: Oct 21, 2004
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Reviving a year old poll which probably has nothing to do with your problem isn't going to help :)

    I'd suggest either starting your own thread, or if it is a reproducable bug, log it in bugzilla.
     
  4. jb605

    jb605 Member

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry, I didn't realize that is 2003, because it says Oct 19, I am reading it as Oct 19, 2004.

    I have the same problem at the time I posted reply. But now it seems to be gone. I will start new thread if it appears again.

    Thanks for reminding me.
     
Loading...

Share This Page