The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mystery - not receiving some email (GMail+Yahoo work, etc)

Discussion in 'E-mail Discussions' started by IDDQD, Sep 4, 2013.

  1. IDDQD

    IDDQD Registered

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    (SOLVED) Mystery - not receiving some email (GMail+Yahoo work, etc)

    SOLVED: I guess it was a DNS issue after all, just a moment ago I managed to receive mail from FastMail. Yey!

    Hi all,

    I have this strange thing going on with my new (got it delivered just yesterday) cPanel/WHM installation, lets call this Box A.

    Case:

    Background:

    From Box A, I can send/receive emails to/from GMail+Yahoo fine, and also my other VPS mailserver (Box B, not cPanel/WHM) works fine with sending/receiving so in that wise the Box A is working fine!

    I also do have account with http://fastmail.fm - and I can send/receive emails from there to Yahoo, GMail and Box B, been having this account for years without problems so it seems to work fine!

    Problem is:

    But for some mysterious reason, IF I try sending email from that FastMail account TO my Box A, nothing happens - nothing in mail logs, no bounce error message back... Altho I can send email from Box A to FastMail.

    WTF now.. Box A and FastMail seem to work just fine standalone, and BoxA->FastMail works also.

    I have tried many things, quadruple checked NS records, tried changing between dovecot and courier, making different accounts to Box A, and made even a forwarder in Box A, but problem persist - not any single message from FastMail to Box A gets delivered, actually they seem to disappear completely!

    Any ideas that might shed a light to this matter are appreciated greatly!

    I have also submitted a support ticket to FastMail if they have something in their logs regarding those lost mails.

    Thanks in Advance,

    IDDQD :)
     
    #1 IDDQD, Sep 4, 2013
    Last edited: Sep 5, 2013
  2. IDDQD

    IDDQD Registered

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Update to this matter - I made an addon domain to my main account, AND I was able to send/receive emails just fine from it, EVEN to/from FastMail..

    So this problem only concerns my main hosting domain, which cannot receive mails from FastMail service.

    To clarify this, anything@hostingdomain.com cannot receive mail from FM, and anything@hostingdomains-addon-domain.com on the same server can... WTF is going on? :S
     
  3. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,146
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Have you checked your mail logs ? Through mail logs you can find out why your are facing this issues with your main hosting account.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page