r00t pAsSw0rd

Active Member
Sep 14, 2006
32
0
156
clustered servers, named failed on one and sites not showing (all servers are syncrhonized dns too). Why is that?

named started ok Nov 8 13:27:37 server named: named -TERM succeeded Nov 8 13:27:37 server named: succeeded Nov 8 13:27:37 server named: failed

[email protected] [~]# service named restart
Stopping named: [ OK ]
Starting named: named: already running [FAILED]

[email protected] [~]# service named stop
Stopping named: [ OK ]
[email protected] [~]# /scripts/restartsrv_named
Starting named: named: already running [FAILED]

I'm using csf / lfd too
 

r00t pAsSw0rd

Active Member
Sep 14, 2006
32
0
156
/var/log/messages shows this


Nov 8 13:47:27 server kernel: Firewall: *TCP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=00:11:43:ee:d8:98:00:14:f2:c7:f1:80:08:00 SRC=202.54.31.117 DST=xxx.xxx.70.247 LEN=44 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=109 ID=28505 DF PROTO=TCP SPT=24398 DPT=5900 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Nov 8 13:47:28 server kernel: Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=00:11:43:ee:d8:98:00:14:f2:c7:f1:80:08:00 SRC=72.64.215.191 DST=xxx.xxx.65.50 LEN=800 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=117 ID=61173 PROTO=UDP SPT=500 DPT=500 LEN=780
Nov 8 13:47:32 server kernel: Firewall: *UDP_IN Blocked* IN=eth0 OUT= MAC=00:11:43:ee:d8:98:00:14:f2:c7:f1:80:08:00 SRC=72.64.215.191 DST=xxx.xxx.65.50 LEN=800 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=117 ID=61539 PROTO=UDP SPT=500 DPT=500 LEN=780
 

r00t pAsSw0rd

Active Member
Sep 14, 2006
32
0
156
More info / errors

Error reloading bind on server: rndc: connect failed: connection refused

[email protected] [~]# service named restart
Stopping named: [ OK ]
Starting named: named: already running [FAILED]
[email protected] [~]# /scripts/fixrndc
Starting named: named: already running [FAILED]
[email protected] [~]# /scripts/fixndc
Starting named: named: already running [FAILED]