The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nameserver IP

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by rebus12, Aug 7, 2012.

  1. rebus12

    rebus12 Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hi,

    I want to change my nameservers with two new ip.
    But when I try to "Server Configuration >> Basic cPanel & WHM Setup" WHM automatically assigns the first nameserver to my private network.
     
  2. Eric

    Eric Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    746
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Howdy,

    You might need to get dirty and clean out your name server ip list from SSH.

    Change it around to what you need. Instead of those private IP's.

    Thanks!
     
  3. rebus12

    rebus12 Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Thank you, but when i reboot the system the file /etc/nameserverips is always empty.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. rebus12

    rebus12 Member

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Good ! Thanks
     
Loading...

Share This Page