The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nameserver problem

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by CompetitiveHost, Jan 11, 2009.

  1. CompetitiveHost

    CompetitiveHost Registered

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    Seems every vps that I'm setting up with cpanel will not let me assign IPs for nameservers. It just keeps loading and loading. I actually kept it loading for over 3 hours today. What could be the cause of the nameservers not being assigned to any ips?

    Thanks
     
  2. canfone

    canfone Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Montreal
    Re: same issue

    I was having the same issue tonight and I remembered to use the /etc/nameserverips file -- which initially didn't exist but then appeared

    So if I were you, just shell into the VE, and nano /etc/nameserverips

    then

    xx.xx.xx.xx=NS1.YOURDOMAIN.COM
    xx.xx.xx.xx=NS2.YOURDOMAIN.COM

    and Save, and then you should be good to go...
     
  3. CompetitiveHost

    CompetitiveHost Registered

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Okay I'll give that a shot, thanks for the reply! Also, could it have been cause by a bad cpanel install?
     
Loading...

Share This Page