The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nameserver Problems

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Killa200, Feb 28, 2004.

  1. Killa200

    Killa200 Registered

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey guys, i just recently got a dedicated package with tomsyer.net (great guys). I am in the progress of switching everything over to this server but i have ran into a problem. I have setup the nameservers as ns1.xxxx.org and ns2.xxxx.org, those point to xx.xx.xx.130 and xx.xx.xx.131 respectivly. I also went through my domain provider and had those nameservers setup into the world database so to speak. Now my problem is when i forward any of my domains to my dedicated server using the ns1 and ns2 items, that domain comes up as "unable to locate dns server"

    What should i do?
     
  2. moh2004

    moh2004 Registered

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm facing the same problem
     
  3. ToddW

    ToddW Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do the name servers resolve to the IP's yet? If not they haven't propogated or been setup by the registrar.
    Also make sure you did everything in this guide to ensure they will work properly when they are propogated.

    Nameserver Setup
     
Loading...

Share This Page