Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

nameserver

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by yourwayit, Jun 7, 2006.

  1. yourwayit

    yourwayit Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi,

    I've set up a nameserver and the 2 nameserver IP's resolve properly, resolv.conf looks good, named.conf looks good, I can run dig against the server and pull out the record info for the 2 nameserver entries, but the 1 domain that was added will not resolve regardless of what I try. I see being loaded in named.conf and yet if I try an nslookup of it I get a SERVFAIL message.

    Any hints of what is wrong would be great.
    Thanks.
     
  2. yourwayit

    yourwayit Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    domain.com. 86400 IN NS ns1.server.com.
    domain.com. 86400 IN NS ns2.server.com . << this is what I found in the zone file

    domain.com. 86400 IN NS ns1.server.com .
    domain.com. 86400 IN NS ns2.server.com. << this is what I changed it to

    Now it works. And here I was thinking it was a major configuration problem.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice