The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nameservers not working

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by GrantM, Feb 7, 2013.

  1. GrantM

    GrantM Registered

    Joined:
    Feb 7, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I currently have ns1.relayedservers.com and ns2.relayedservers setup and pointed to the two IP's assigned to my server.

    This is my "Edit DNS Zone" area.
    http://puu.sh/1YP68/4c7770eeed

    I've tried pointing relayedservers.co.uk to the ns1 and ns2 (still propagating) however I have another domain I tried before which just doesn't seem to be wokring.

    Have I set something up wrong?

    In the assign an IP tab:
    http://puu.sh/1YP9c/9b29b7912c

    All websites appear to be assigned to 10.0.0.1

    relayedservers.com works fine when it's nameservers are cloudflare then it's a recording pointing to 98.143.37.106
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,694
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    The name servers appear to be setup correctly at the domain registrar for the domain name you provided. However, it looks like the cPanel server is not responding to DNS queries for that domain. Please run the following commands on the cPanel server:

    Code:
    # /scripts/rebuilddnsconfig
    # /scripts/restartsrv_named
    Also, have you tried temporarily disabling any firewalls you have installed to see if the rules may be causing this issue?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page