The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NameVirtualHost directive missing.

Discussion in 'General Discussion' started by kickedmydog, Aug 6, 2005.

  1. kickedmydog

    kickedmydog Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I was on php. 4.3.10 and upgraded to 4.3.11 and have opened a can of worms.

    Server Specs
    RL ES3
    Dual Xeon
    1GB

    TO cut things short it seams all the virtual hosts break after upgrading.

    When starting Apache I get an error for each domain say that "NameVirtualHost directive is missing"

    Is there a quick way to fix this? I don't want to manually adjust a few 100 records :(


    Thanks,

    Brad
     
    #1 kickedmydog, Aug 6, 2005
    Last edited: Aug 6, 2005
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    You will have to add a NameVirtualHost for each IP address before it's used in a VirtualHost container in httpd.conf. You only need one statement per IP address, not per domain or virtualhost.
     
  3. kickedmydog

    kickedmydog Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks, that worked

    Thanks, that fixed everything.

    I wasn't in the mood but I went through and tweaked the rest of the file and notice a significant improvement in speed now.

    Unfortunate WHM seems to be only 80% working when it comes to rebuilding Apache.
     
Loading...

Share This Page