The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nasty DNS bug

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by nibb, May 14, 2013.

  1. nibb

    nibb Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    301
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I transferred several domains to another server for my surprise, 1 or 2 days after the transfer most domains with addons stopped responding.

    They just completely stopped responding to any DNS request to the DNS cluster. Restoring DNS zones for this accounts fixes the problems but there is a serious issue while transferring domains that seems to corrupt DNS records for domains or its not updating records on the whole DNS cluster.

    Did someone else experienced this after transferring domains from one server to another?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,696
    Likes Received:
    656
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you open a support ticket for this issue so we can attempt to reproduce this behavior or determine the cause of the problem? You can submit a ticket using the following URL:

    Submit A Ticket

    Please post the ticket number here so we can track the issue.

    Thank you.
     
  3. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Also, please post the number when you do submit so I can take a peek.
    Thanks
     
Loading...

Share This Page