The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help immidiately: Cpanel down!

Discussion in 'General Discussion' started by krazynomad, Jan 23, 2004.

  1. krazynomad

    krazynomad Registered

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey,

    I have a huge problem on my server:

    This is what I get when I login on Cpanel, this happened after accidentely moving the /usr/local folder, when i moved it back to it's place this happened.

    The strange thing is: all themes are 100% sure on the right place and via webhost manager i do see them installed. Also the account has this theme assigned, even when I choose Xskin for example for this user, I get the error that the theme could not be found.

    Is there any place in a cpanel config file where the path maybe set wrong?

    Please somebody, help me, it's very urgent!

    Thanks in advance.
     
  2. krazynomad

    krazynomad Registered

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok, fixed cpanel now, still one service that won't start and i have no idea what to do:

    Imap (xinetd):

    The log: /var/log/messages says:

    But still in the service manager it's a red button and imap doesn't work.

    Please help me, somebody:rolleyes:
     
  3. Mani

    Mani Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    it will help more if you guys say what ver. you have and what OS
     
  4. krazynomad

    krazynomad Registered

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have Linux 7.3 and I don't know about uwimap.

    It has worked always but now not anymore :? :(
     
  5. Mani

    Mani Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    #5 Mani, Jan 25, 2004
    Last edited: Jan 25, 2004
  6. krazynomad

    krazynomad Registered

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    WHM 8.5.1 cPanel 8.5.3-S3
    RedHat 7.3 - WHM X v2.1.1

    And yes, tried everything.

    When startin /usr/sbin/imapd I get this:

    But in cpanel it stays at "failed".

    The content of my "/etc/xinetd.d/imap" file:

     
    #6 krazynomad, Jan 25, 2004
    Last edited: Jan 25, 2004
Loading...

Share This Page