The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

neomail errar

Discussion in 'E-mail Discussions' started by spsmcc, Feb 9, 2004.

  1. spsmcc

    spsmcc Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    when a client tries to use neomail for the first time they get a 404 error when trying to load neomail-prefs.pl any idears?
     
  2. Wise_Dee

    Wise_Dee Member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Neomail Problem

    Same Here , any ideas, it said page not found
     
  3. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Maybe some file is missing. Try using /scripts/upcp --force and see if it fixes the problem.
     
  4. Wise_Dee

    Wise_Dee Member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i already did it

    but the problem is with one account .. and still the error exists
     
  5. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Check the theme used by the account, reset it to X theme and see if it works. Usually it should give error for all domains or none if there is a missing file.
     
  6. rvskin

    rvskin Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    400
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    On the very latest version, Cpanel update neomail configuration. Make sure you didn't lock files or folders to prevent Cpanel overwrite them. You need to unlock them and allow cpanel update, and then reconfigure config to your custom one again.
     

Share This Page