Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Net interface flap

Discussion in 'General Discussion' started by mkaleem, Aug 8, 2007.

  1. mkaleem

    mkaleem Registered

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Aug 05 15:58:43 tsi kernel: tg3: eth0: Link is down.
    ...
    Aug 05 15:58:46 tsi kernel: tg3: eth0: Link is up at 1000 Mbps, full duplex.
    Aug 05 15:58:46 tsi kernel: tg3: eth0: Flow control is on for TX and on for RX.
    ...
    Aug 05 15:58:58 tsi kernel: tg3: eth0: Link is down.
    Aug 05 15:59:01 tsi kernel: tg3: eth0: Link is up at 1000 Mbps, full duplex.
    Aug 05 15:59:01 tsi kernel: tg3: eth0: Flow control is on for TX and on for RX.
    Aug 05 15:59:02 tsi kernel: tg3: eth0: Link is down.
    Aug 05 15:59:05 tsi kernel: tg3: eth0: Link is up at 1000 Mbps, full duplex.
    Aug 05 15:59:05 tsi kernel: tg3: eth0: Flow control is on for TX and on for RX.
    etc.

    Does any body have an idea why its getting down every time.
    I personally think that this is either the driver issue or a faulty NIC card.

    regards
    kaleem
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    I'd agree, or perhaps a fault NIC to router/switch cable or the router/switch itself.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice