The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Netenberg.com/Fantastico site Down ??

Discussion in 'General Discussion' started by jeroman8, Jul 28, 2005.

  1. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have not been able to access netenberg.com for more than a week or so.
    Anyone else have this issue or is it me being blocked or something ?
    I tried to translate his webpage fron google and some other places but
    they couldn't find it either.

    Also I can't access the Fantastico Admin area on my servers and the
    script area is loading really really slow.
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
  3. henker

    henker Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It has been almost inaccessible this morning.
     
  4. @home

    @home Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem here.

    My location is Europe.
    I can not reach the Netenberg site.
    On the Europe based servers ist is verry hard to use Fantastico.
    This for client and admin.
    My US servers have no problem.
     
  5. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    Hello,

    I am in Europe myself (living in Greece, recently visited Italy, Croatia, now in Bulgaria) and dont have any problems. I can load our site using a variety of Internet providers and never had a problem.

    kosmo
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Not having any problems in the UK either getting to kosmos sites.
     
  7. logix1000

    logix1000 Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It's working for me, did not face any problem.
     
  8. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi, just wanted to say that it works ok again.
    Maybe it was my own ISP with trouble - strange google and transparant
    translation services didn't work either.

    Anyway - works great now and thanks for the proxy link.
     
Loading...

Share This Page