The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Never had stats on some accounts ??

Discussion in 'General Discussion' started by jeroman8, Jul 3, 2003.

  1. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I only have stats for a few accounts.
    The other accounts where transfered from another cpanel server
    and the etc, tmp and all those other folders for the accounts
    where never installed - Only Public-html.

    Now the stats is not working so I guessed it had something
    to do with that. So I deleted one account and then I readded
    it so those folders where added but only these came:

    public html
    public ftp
    www
    mail

    Stats not working on this new created account etither then
    and I have been waiting for about 3 days now since it was added.


    Anyone know how I can get stats to these accounts or
    install stats again somehow... ??

    Thanks, Jerry

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    /scripts/runweblogs USERNAME

    Post any errors.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Here's the output:

    [size1]jrmed# /scripts/runweblogs phose-nu
    Log checker loaded ok..
    ==> Loading Config ....RS VALIASDIR VFILTERDIR access_log adminuser allowparkono
    thers allowremotedomains allowunregistereddomains awstatsreversedns basename blo
    ckcommondomains cycle disablequotacache docroot dumplogs emailusersbandwidthexce
    ed engine enginepl engineroot extracpus interchangever keeplogs keepstatslog loa
    dthreshold logchmod maxemailsperhour myname nobodyspam popchecktimes popfloodche
    ck port product root skipanalog skipawstats skipboxcheck skipbwlimitcheck skipdi
    skcheck skiphorde skipneomail skipspamassassin skipwebalizer stats_log statslogl
    evel version
    ==> cpaneld(logger) 7.0 Starting (1 processor system).....
    ==> Shared RRDTOOL support enabled
    Processing phose-nu...
    chown: /usr/home/admin/accounts/phose-nu/tmp: No such file or directory
    Run Logs phose-nu,pantyhose.nu,,
    LANGUAGE: english /usr/local/cpanel/lang/.english
    Update status for /var/cpanel/bandwidth/phose-nu-http.rrd: (1857)
    Update status for /var/cpanel/bandwidth/phose-nu-all.rrd: (1857)
    LANGUAGE: english /usr/local/cpanel/lang/.english
    Archive Status: 0
    About to fork() [ALL DOMAINS: ]
    Webalizer V2.01-10 (FreeBSD 4.7-RELEASE) English
    Using logfile /usr/local/apache/domlogs/pantyhose.nu (clf)
    Error: Can't change directory to /usr/home/admin/accounts/phose-nu/tmp/webalizer
    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/analog: analog version 5.22/Unix
    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/analog: Warning F: Failed to open cache file
    /usr/home/admin/accounts/phose-nu/tmp/analog/cache: ignoring it
    (For help on all errors and warnings, see docs/errors.html)
    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/analog: Fatal error: failed to open cache
    output file /usr/home/admin/accounts/phose-nu/tmp/analog/cache.out for
    writing: exiting
    Webalizer V2.01-10 (FreeBSD 4.7-RELEASE) English
    Using logfile /usr/local/apache/domlogs/ftp.pantyhose.nu-ftp_log (ftp)
    Error: Can't change directory to /usr/home/admin/accounts/phose-nu/tmp/webalizer
    ftp
    Complete
    [/SIZE]

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. ptez

    ptez Active Member

    Joined:
    Jun 5, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    What if I want to disable some acocunt's log processing?

    I always get "[statscheck] Stats/Server Overload on ...." simply because it's log file is too large!

    I know he is running small scripts about ads broadcasting, which make his log files pretty big!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. ricoche

    ricoche Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi there,

    Did you ever find out how to do this? I am having the same situation with one of my user's log files. Would love to have it stop logging the info.

    Thanks :)
     
Loading...

Share This Page