The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New account, name servers wrong.

Discussion in 'General Discussion' started by pphillips, Oct 28, 2006.

  1. pphillips

    pphillips Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm hoping I've just been unable to find a setting for this, but it was working correctly before so I'm lost.

    Create a new account in WHM, it sets up the DNS NS records to the same name servers the domain has listed in the whois. It is suppose to create them using OUR dns servers. It use to work, but recently stopped. We have our DNS set up in a cluster and have dedicated DNS servers.

    Any idea? Any help is greatly appreciated, thanks!
     
  2. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Have you tried doing this:

    Main >> Server Configuration >> Tweak Settings

    in domains:

    check: "When adding a new domain, if the domain is already registered, ignore the configured nameservers, and set the NS line to the authoritative (registered) ones."

    This is new and often overlooked.
     
  3. pphillips

    pphillips Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ah ha, that was checked on all of our servers.

    I've unchecked that box, and saved it. It responded:

    Updating "Always use authoritative (registered) nameservers when creating a new dns zone." from "1" to "0".
    "Always use authoritative (registered) nameservers when creating a new dns zone." was updated.

    I think that will do it, thanks!!
     
Loading...

Share This Page