The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Account- Wont Send E-Mail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by vermillionweb, Jan 9, 2005.

  1. vermillionweb

    vermillionweb Registered

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello.

    When I create a new account for a user (not using automation yet, just doing it inside WHM, the user doesn't get an email telling them their login. However it DOES send ME an e-mail....just not them. Yes, i DID put their e-mail and not my own inside the E-mail field for creating a new account :p .

    With the Automation programs, im installing Auto Pilot tomorrow, does it grab the info and send it to the users? Just kinda confused on this part right now.

    Finally, the email that i get after i sign up a user, only only one Name Server is listed, not both..... :(

    Thanks for your time :)
     
  2. pupil

    pupil Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here, emil to new user is never sent upon account creation even by trying postwwwacct script. any help is appreciated
     
  3. fusetech

    fusetech Registered

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same here. Plus I don't see anywhere to resend this "Welcome" email. I would think that this is such a basic a required feature of WHM... any thoughts anyone? :eek:
     
Loading...

Share This Page