The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New accounts dont work!!! - URGENT

Discussion in 'General Discussion' started by FrozenWire, Jun 9, 2004.

  1. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am using the new updated cpanel and im still having the same problem.

    When I create an account with WHM, i set it on a dedicated IP. When i try to view the site or SSH to that account on the dedicated IP, I get denied and it says:
    And at the bottom it says
    which is not my configured name servers.

    Now if I go to the base IP of the server, I can log in fine. Since my clients rely on SSH access to their own dedicated IPs, this is an urgent issue. Please help.
     
  2. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Just try the ip only. Since it is dedicated; the server has only this domain for that ip.
     
  3. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thats the thing. The site, SSH, and cpanel doesnt work from the dedicated IP that WHM says the account has.
     
  4. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Please check your /usr/local/apache/conf/httpd.conf file and confirm that the virtual host entry looks similar to this.

    <VirtualHost 64.62.180.204>
    ServerAlias www.example.com example.com
    ServerAdmin webmaster@example.com
    DocumentRoot /home/example/public_html
    .
    .
    .
    .
    </VirtualHost>

    Note that the dedicated IP I gave in the example is 64.62.180.204

    If the problem persists please paste the corresponding httpd.conf entry.
     
  5. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    NameVirtualHost 66.79.173.59:80

    <VirtualHost 66.79.173.59>
    ServerAlias www.anothertestdomain.com anothertestdomain.com
    ServerAdmin webmaster@anothertestdomain.com
    DocumentRoot /home/frozen/public_html
    BytesLog domlogs/anothertestdomain.com-bytes_log
    ServerName www.anothertestdomain.com
    CustomLog domlogs/anothertestdomain.com combined
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/frozen/public_html/cgi-bin/
    </VirtualHost>
     
  6. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    hmm.. is that ip up on the server ? Do a traceroute and see..

    you can also try an ifconfig and see if the ip is there.

    am not at office now.. but will research on it as soon as i get back.
     
  7. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yea. the ips go to my server. if I try one, it just reports that that there is no site set up on that ip. Even tho that WHM says that there is.
     
  8. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    the IP is correctly configured on the box. it brings up the cpanel no website configured at this address.

    if ~frozen brings up a 404 you may want to check your tweak settings and make sure you can use ~userid to bring up sites. That could be your problem.
     
  9. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Well 1 major problem is frozenwire.com if thats a domain your trying to add to this box is configured way wrong..
    a whois lookup shows the ns to be ns1.frozenwire.com on 66.79.173.50 and ns2.frozenwire.com on 66.79.173.51 but when you run a dnsreport.com on it the ns that come up are ns10.wssnoc.net. [205.214.68.177] ns11.wssnoc.net. [205.214.68.178].

    do you have any dns clustering setup at all?
     
  10. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The name servers are still in the process of being registered. Thoes are the old nameservers.

    Everything I have been trying to set up has been accessing IP based accouns through the IP address.
     
  11. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Where is this setting but would it prevent the IP from becoming set up correctly?
     
  12. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    icanectc must have written it wrong.. it is at the WHM

    Tweak Security => mod_userdir Tweak

    out there if "Enable mod_userdir Protection." is checked; uncheck it and save.

    it will do fine.
     
  13. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Still no. :confused:

    This is getting really frustrating. And CPANEL support doesnt follow through on it. They responded to the support and i stated that they account will be shown under the dedicated IP but can not be accessed. They created the account and said it works fine but attempting to SSH or even open the site from the dedicated IP fails.

    Anyone know if there is a config file i can look at?
     
  14. FrozenWire

    FrozenWire Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok. I created anohter dedicated IP account last night and it worked on the dedicated ip. I tried to create another one and still no go.

    The accounts on dedicated IP's dont become active. WHM says that they are on xxx.xxx.xxx.xxx but when i go to that dedicated, active ip, i get a "No website configured" page.

    Anyone want to look at my httpd.conf or have ANY idea what other files to play with?
     
Loading...

Share This Page