The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Accounts

Discussion in 'General Discussion' started by jackal, Feb 21, 2003.

  1. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Got a question, I have a client that has account with us. He wants a mutilhosting account that he add domains under it. I know I can make him a reseller and he can add accounts. I also know that he could just use the add on domain feature. But here is what he wants.

    He wants all domains to have their email accounts, plus he wants to have all of them with the same ftp login information. He uses one ftp and it pulls up all domains and also opens up cpanel from his main site and he can setup email accounts on all domains.

    Jackal

    Hoping someone has answer
     
  2. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Use the addon domain feature. Addon domains can have their own pop3 email accounts and all the domains will be behind one control panel with one overall user and pass for ftp.
     
  3. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Here is a example
    http://username:password@[url]www.domain1.com/controlpanel/[/url]

    Guy has that and he has a add on domain under it called domain2.com which goes
    here domain1.com/domain2

    now how would he setup email accounts and
    check them under domain2.com


    say admin@doamin2.com how would I setup that

    when I go to domain1 cpanel I only see options to setup email accounts for domain1 not the addon domain which is domain2
     
  4. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Then domain2 was not properly added. Remove it and add it again and see if you get any, and I mean, any error messages.
     
  5. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thx marty found problem I am using custom skin and it did not have all new options and features I just updated the mail directory and it seems to be working and has options on add on domains to select now.

    Thanks cpanel support team
     
Loading...

Share This Page