The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

new accout in whm help

Discussion in 'General Discussion' started by eemod, Feb 4, 2005.

  1. eemod

    eemod Registered

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi I am trying to create a new account in WHM and I keep getting a message saying: This is not a valid domain...Hence I can't complete new account. I followed all the sreps to no avail. Can someone help?
    thx eemod :(
     
  2. Arkaos

    Arkaos Member

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    what domain are u trying to add?

    ----------------------------------------------------
    superlightweightkidpup :cool:
     
  3. eemod

    eemod Registered

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    One that I just obtained for a client. I registered it 2 days ago and when I go to create new account it says complete but nothing happens.
    thx eemod
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Are you forgetting to include the .com or whatever TLD it is?

    This is the line in the script that creates accounts that is stopping you:

    if ($domain !~ /\./ || $domain !~ /[\w\.]*/) { deaderror "Sorry thats not a valid domain ($domain)\n"; }

    It basically says the domain is not something.something.
     
  5. eemod

    eemod Registered

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks Mike

    Thanks Mike it worked!
    eemod
     
Loading...

Share This Page