Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

New Backup not working after legacy did

Discussion in 'Data Protection' started by Nytram, Oct 18, 2013.

  1. Nytram

    Nytram Registered

    Joined:
    Oct 18, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi

    I have been using the legacy backup since I took over a website a couple of months ago but I want to start backing up individual accounts.

    I have now decided that I would like to use the new back up in 11.38 WHM only issue is when I try to connect to my backup server by ftp it comes up with an error

    Validation for transport “Backup_Name” failed: Cannot connect to “IP Address”

    I connected to my ip address on ssh OK and created the backup accounts so why wont this back up ?

    FTP is on port 21

    Thanks in advance

    Martyn
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,803
    Likes Received:
    1,898
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    Have you tried temporarily disabling any firewall rules on your system to rule that out as the cause of the problem? When entering the destination IP and directory, have you entered them correctly with no spaces at the end?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice