The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Backup System Not Working On Edge

Discussion in 'General Discussion' started by rlshosting, Aug 24, 2013.

  1. rlshosting

    rlshosting Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I added the timeout as high as I could but it still errors and disables sftp everytime. What am I doing wrong? Thank you.
    +===================================+
    | Transport Disabled |
    +===================================+
    | Name: Backup Server
    | Type: SFTP
    | Remote Host: 1*.***.***.***
    |
    | Reason: Transport surpassed error threshhold with “4” errors
    +===================================+
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,450
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might want to open a ticket to cPanel Technical Support on this.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Please review the following log file:

    Code:
    /usr/local/cpanel/logs/cpbackup_transporter.log
    Do you notice any specific error messages in this log file?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page