Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

new box ..mime broke!!!

Discussion in 'General Discussion' started by rpmws, Apr 26, 2003.

  1. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    318
    Location:
    back woods of NC, USA
    new box .. sites work but for some stupid reason when I try to get info from an image apache serves on a page ..there is no info available ..No size in kb or type. Mime problem maybe? I can't figure this one out to save my life.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    318
    Location:
    back woods of NC, USA
    well I know it has to do with mod_gzip.

    funny thing is I have another box with mod_gzip running and no problems. I installed the latest mod_gzip from layer1. It works fine but my images don't server type or details when you right click on them. If I disable ### mod_gzip it works. I think this version of mod_gzip is newer than the other that works.

    Any help would be great!!!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. therowan

    therowan Member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    i have the same problem on a new cpanel box,,please any help!!!
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice