The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Edge & Resellers

Discussion in 'General Discussion' started by jackal, Jul 15, 2005.

  1. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Would someone running edge 85 t0 86 login in has one of your resellers, then list accounts then click the icon in the cpanel column and see if it logs in for you to the reseller clients cpanel.

    Do this has a reseller not as root.

    We are getting login refused and looks like a session url error.
     
  2. Izzee

    Izzee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi J
    Here is my attempt at your test which has the same error as you but on an earlier edge.
    Looks like those edge permission bugs that are plaguing Fantastico at the moment showing through here as well perhaps.

    WHM 10.3.1 cPanel 10.4.0-E83
    RedHat 9 i686 - WHM X v3.1.0

    Link in reseller's whm to reseller's client
    https://reseller:2087/xfercpanel/toresellerclient

    After clicking link:
    cPanel Login
    Login Attempt Failed!

    Url in the address bar of the failed login page:
    Code:
    https://reseller:2083/login/?session=EUQwzEfYzkIvuKa2ZTTjYqAYNIgUP5spNmsKTbkK3jE2zePdzSl_21xgRDYywB7w
    Never seen that url session before.
    *note
    The space between the K3 and jE in the url is inserted by this board.
     
    #2 Izzee, Jul 15, 2005
    Last edited: Jul 15, 2005
  3. Earendil

    Earendil Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same prob here, already have a ticket opened.
     
  4. Izzee

    Izzee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This issue seems to have been resolved. From the Change Log:

    10.4.0 (build 96) - EDGE Tree Linux i686 Sat Jul 16 23:07:56 2005
    Resolve a problem with xfering auth from whm as a reseller


    I can now confirm that this problem has been solved after following the same test method I used above.

    WHM 10.3.1 cPanel 10.4.0-E103
    RedHat 9 i686 - WHM X v3.1.0
    :)
     
    #4 Izzee, Jul 17, 2005
    Last edited: Jul 17, 2005
Loading...

Share This Page