The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Email set up, login is invalid on some computers

Discussion in 'E-mail Discussions' started by witzweb, Nov 4, 2015.

  1. witzweb

    witzweb Registered

    Joined:
    Nov 4, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Oregon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey all,

    I'm a newbie to the WHM but not to the cPanel. Had a hellacious weekend just trying to get a domain moved to our new VPS so I could set up email on it, finally succeeded. I set up a dozen emails in cPanel and they are sending and receiving fine.

    Problem? I can log in to any of the accounts' webmail, no problem. But no one else can. Every time they log in, or if I log in from a different IP address, they get a login failure message.

    I went in to the WHM to see if maybe only my IP was whitelisted, turned off the cPhulk Brute force, nothing is helping.

    Any ideas as to what is wrong here? Need advice quickly, this is a business depending on their email!

    Thanks in advance!
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    652
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page