Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

New install: mod_qos & proxy domains problem

Discussion in 'Workarounds and Optimization' started by WeHa, May 2, 2012.

  1. WeHa

    WeHa Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I've migrated my accounts from a RHEL5 to a new VM with RHEL6, I've gone through the list of options in easyapache and configured everything the same.
    However when I try the whm,cpanel & webmail proxy domains (so the proxies for the 20XX ports) I get a "The connection was interrupted" with the following lines in the apache error_log:
    Code:
    [Wed May 02 15:31:27 2012] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] mod_qos(045): access denied, invalid request line: can't parse uri, c=xxx.xxx.xxx.xxx, id=T6E3L1n-AukAAHhQIu0AAAAH
    [Wed May 02 15:31:27 2012] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] mod_qos(045): access denied, invalid request line: can't parse uri, c=xxx.xxx.xxx.xxx, id=T6E3L1n-AukAAHMBJgYAAAAG
    
    On the old server mod_qos was enabled as well so I'm not sure what to look for.
    A quick search on the forum turned up nothing, most problems on google are somewhat the same but not really.

    Could anyone help me with this please?
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice