The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New installation php 500 internal error

Discussion in 'General Discussion' started by johnyred, May 6, 2006.

  1. johnyred

    johnyred Registered

    Joined:
    Apr 24, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I'm testing cpanel. I have a fresh install of the latest version of Cpanel and suse linux 10.0. I can't run php scripts on the server without a 500 internal server error.

    I see on the forum many threads on this but I don't use php suexec for now. I have the default configuration.

    I had try to change the permission to 755.

    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R73
    SuSE 10.0 i686 - WHM X v3.1.0

    I know I'm a noob but I not able to find the problem;). Anyone have any suggestions?

    Thank you!
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Did you check the log files for any errors?
     
  3. johnyred

    johnyred Registered

    Joined:
    Apr 24, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Apache error log:

    [Sun May 7 15:50:35 2006] [error] [client [IP]] Premature end of script headers: [my file]


    I don't find anything else in other log files.

    The php script run correctly on other server.
     
  4. bmwusa

    bmwusa Registered

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i got the same problem....

    did you find any solution ?

    thank you :confused:
     
  5. adv-server

    adv-server Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    if this problem for a few sites

    try disable Frontpage Extension (( uninstall ))


    if for all sites you have many solutions :

    make apache update but do not select PHP Suexec

    OR IN SHH

    type

    or type

     
  6. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Did you check on all modules? Are they working properly? Did you check on all files uid.gid? If none of the suggestions in this thread helps, I suggest you hire a sys admin.
     
  7. katmai

    katmai Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    526
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brno, Czech Republic
    /scripts/easyapache - try recompiling apache and see what goes to result.
     
  8. NoAgendas

    NoAgendas Guest

    Same problem here

    Premature end of script headers

    phpsuexec enabled / centos 4.3 / cpanel 10x stable
     
  9. shamrocks

    shamrocks Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The forums on our website have been working fine since created, and then today when I go to log on I get the following error:

    any ideas what I can or should do to fix this?
     
  10. shamrocks

    shamrocks Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    In addition to this I went to my error_Log and found this:

    Would that have anything to do with it?
     
Loading...

Share This Page