The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New server - cpanel php issue Help!!

Discussion in 'General Discussion' started by x2o, Jan 7, 2006.

  1. x2o

    x2o Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi I am moving to a new server i have almost everthing working except I have a strange problem my php website won't work the way it should but it worked fine before I moved everytime i click on the link it will not go to the page I choose.

    Here is the link http://www.spiritofwar.co.uk/index.php
    Here is the server I moved from http://66.249.19.185/~sow/index.php

    Can anyone give me any suggestions on what maybe the problem?

    I am running CentOS 4.2 with WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-R95

    Thanks
    x2o
     
  2. celliott

    celliott Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kingdom
    Loads absolutly fine here mate.

    The site you 'moved' from has loads of missing images.
     
  3. x2o

    x2o Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry your looking at the wrong link I moved the domain over to test the new server
    Here is the link http://www.spiritofwar.co.uk/index.php
    If you click on the links in that one it want work for some reason but if I upload the same copy to the other server it will work so I figure it's something on the server just not sure what.

    This is the server I'm having problems with the other is the old account that worked lol.

    Thanks
    x2o
     
  4. simplestar

    simplestar Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I did a click-through on the link above and everything seems to be working fine.
     
  5. PDM

    PDM Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Angel Fire, NM
    The links without a url variable seem to work ok for me.

    The Main left Navigation menu doesn't work for me using Suse 9.3/FireFox.

    If that's a clue for anyone.

    Perhaps this is a mod_rewrite issue or phpsuexec?
     
  6. x2o

    x2o Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Fixed the problem it was the php.ini the register globals was set to off.

    Thanks
    x2o
     
  7. MMarko

    MMarko Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2005
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You should fix your script and turn off reg globals.
     
Loading...

Share This Page