The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New site gives error 302 found

Discussion in 'General Discussion' started by Kyle, May 6, 2003.

  1. Kyle

    Kyle Member

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just created a new site a few days ago, and going to the domain name just gives a error 302 found, which refreshes to the same error in a loop.

    any ideas??
     
  2. wqqas

    wqqas Member

    Joined:
    Nov 30, 2001
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am having the same problem if anyone have any idea plz help us

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. wqqas

    wqqas Member

    Joined:
    Nov 30, 2001
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    finally I have found the solution. The problem is that WHM create the new site's entry after there lines in httpd.conf

    #Added by cpanel 7.4.2-EDGE_108 install
    ErrorDocument 400 /400.shtml
    ErrorDocument 401 /401.shtml
    ErrorDocument 403 /403.shtml
    ErrorDocument 404 /404.shtml
    ErrorDocument 500 /500.shtml
    ScriptAlias /cgi-sys/ /usr/local/cpanel/cgi-sys/
    Alias /java-sys/ /usr/local/cpanel/java-sys/
    Alias /img-sys/ /usr/local/cpanel/img-sys/
    Alias /akopia/ /usr/local/cpanel/3rdparty/interchange/share/akopia/
    Alias /neo-images/ /usr/local/cpanel/base/neomail/neo-images/
    ScriptAliasMatch /cpanel/(.*) /usr/local/cpanel/base/redirect.cgi
    ScriptAlias /cpanel /usr/local/cpanel/base/redirect.cgi
    ScriptAlias /whm /usr/local/cpanel/base/whmredirect.cgi
    ScriptAlias /securewhm /usr/local/cpanel/base/swhmredirect.cgi
    ScriptAlias /webmail /usr/local/cpanel/base/wredirect.cgi
    ScriptAliasMatch /webmail/(.*) /usr/local/cpanel/base/wredirect.cgi
    ScriptAliasMatch /kpanel/(.*) /usr/local/cpanel/base/redirect.cgi
    ScriptAlias /controlpanel /usr/local/cpanel/base/redirect.cgi
    ScriptAlias /securecontrolpanel /usr/local/cpanel/base/sredirect.cgi
    Alias /mailman/archives/ /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/archives/public/
    ScriptAlias /mailman/ /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/cgi-bin/
    Alias /pipermail/ /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/archives/public/
    Alias /interchange/ /usr/local/cpanel/3rdparty/interchange/share/interchange/
    #Added by cpanel 7.4.2-EDGE_108 install


    And this causes the problem cut and paste the <virtualhost> entry for the problemetic domain before these lines with other entries of <virtual host> and restart apache it worked for me this way may be it helps you too

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page