The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New subdomains and domains not working

Discussion in 'General Discussion' started by dffd, Jun 26, 2004.

  1. dffd

    dffd Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I recently updated cpanel , I've gone throw them all and have this problem on them all. New accounts, and new subdomains do not work. everything is installed for them that I know of, http.config , mail settings, cpanel account, etc. I've even tryed setting up the host dns settings at my register ( with the same values from http config ) and still no work. Is this a bug in the new whm ?

    for instance one of my domains
    http://demolitiongraphics.net

    New subdomain set up from root whm and user cpanel
    http://rrrs.demolitiongraphics.net


    This is happening for all subdomains and new accounts created in the past 2 weeks
     
    #1 dffd, Jun 26, 2004
    Last edited: Jun 26, 2004
  2. dffd

    dffd Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. fwwebs

    fwwebs Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Your name servers are different IP's than your domain and subdomain, are these the same server. Is this ? Also, the name server on demolitiongraphics.net doesn't have an A or Cname for the rrrs domain.

    demolitiongraphics.net. A 66.90.73.209
    ns3.furyangel.com. [66.90.66.10]

    demolitiongraphics.net. 14400 IN A 66.90.73.209
    demolitiongraphics.net. 14400 IN NS ns4.furyangel.com.
    demolitiongraphics.net. 14400 IN NS ns3.furyangel.com.
    ;; SERVER: 66.90.73.209#53(furyangel.com)

    rrrs.demolitiongraphics.net. IN A
    ;; SERVER: 66.90.73.209#53(furyangel.com)

    Basically if you add an A record for rrrs, like the one that exists for www, it should work.
    www.demolitiongraphics.net. 14400 IN CNAME demolitiongraphics.net.
     
  4. dffd

    dffd Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    mail 14400 IN CNAME demolitiongraphics.net.
    www 14400 IN CNAME demolitiongraphics.net.
    ftp 14400 IN CNAME demolitiongraphics.net.
    rrrs 14400 IN A 66.90.73.209
    www.rrrs 14400 IN CNAME rrrs.demolitiongraphics.net


    if it where only this subdomain I'ld be ok with this. but its anything created in the last week / 2weeks. thats alot of subdomains .
     
    #4 dffd, Jun 27, 2004
    Last edited: Jun 27, 2004
  5. dffd

    dffd Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    is anyone else having this problem ?
     
  6. fwwebs

    fwwebs Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If the subdomains are in your httpd.conf and the A and Cname records are correct in WHM. Try restarting Bind and or rebooting.
     
  7. dffd

    dffd Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    reverted to WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-R55
    reinstalled exim
    edited named.conf
    edited named.ca
    edited zone files

    new accounts online along with subdomains !


    now anyone know how to fix the reverse dns lookup?
    dnsreport.com is giving errors on the mx not being reverse
    and something about not allowing some type of connection that shouldn't be a problem .
     
Loading...

Share This Page