The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New user creation problems

Discussion in 'General Discussion' started by ashd, Feb 19, 2005.

  1. ashd

    ashd Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i'm having trouble when creating new users,
    i get an error when creating them '/home/public_html does not exist or is not a directory!'
    and it also puts a line break in httpd.conf eg
    Code:
    <VirtualHost 207.226.21.171>
    ServerAlias www.domain.com domain.com
    ServerAdmin webmaster@domain.com
    DocumentRoot /home
    /username/public_html
    BytesLog domlogs/domain.com-bytes_log
    ServerName www.domain.com
    User username
    Group username
    TransferLog domlogs/domain.com
    </VirtualHost>
    which causes apache to fail,
    im running trustix with whm 10.0.0, cPanel 10.0.0-R85 and WHM X 3.1.0, any ideas on that?
     
    #1 ashd, Feb 19, 2005
    Last edited: Feb 19, 2005
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Go to your WHM "edit setup" and make sure the "Default Home Directory" doesn't have a space after home. Not sure if that will help but it's the first thing I'd check.
     
Loading...

Share This Page