The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Newbie -Some Issues

Discussion in 'General Discussion' started by JuanRamon, May 26, 2006.

  1. JuanRamon

    JuanRamon Registered

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When I login through webmail everything is fine but when I try and connect through thunderbird it says Sending of password did not succeed. Mail server mail.domain.com responded: Authentication failed (bad password?), I know it's not the password cause I logged in through webmail with it. And its not that I'm putting the username wrong cause I put name@domain.com as the username.

    Also on Networking Setup in Nameserver IPs the main ip comes out as server1.domain.com how am I able to change it to ns1.domain.com?

    Thanks in advance,
    Juan
     
  2. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    double check your thunderbird configuration, there must be some misconfiguration on your email account.

    to change the name server, you may need to change it on your domain registrar which is where you register the domain with.
     
  3. JuanRamon

    JuanRamon Registered

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nope it's notting wrong with my configuration i have been using the same configuration for 2 years now. I have been having this problem ever since i changed servers 3 days ago.

    And i have already changed it in my domain registrar
     
Loading...

Share This Page