The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Newbie - Wrong bandwidth

Discussion in 'General Discussion' started by |Noname|, Aug 22, 2003.

  1. |Noname|

    |Noname| Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi!
    I have a problem with bandwidth of an account.
    whm report 43gb but the limit is 20gb ....how can be this possible?
    I have updated to the last version but this problem continue.
    Thanks in advance.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. XeroMedia

    XeroMedia Registered

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Is it reporting the limit is 43GB? or that the account's used 43GB.

    If it's just showing the wrong limit, edit the amount manually for the account, or for the package it's on if needed.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. |Noname|

    |Noname| Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The limit is 20gb, but whm is showing 43gb in bandwidth usage!!!
    what's wrong?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. |Noname|

    |Noname| Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    somebody can help me please? :confused:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Well, I don't know, but make sure that
    is not checked under Tweak Settings in WHM.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. |Noname|

    |Noname| Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i have found the solution:

    scripts/cleanbw :rolleyes:

    thanks

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page