Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Newly added cpanel domains have "Same Glue" at intodns.com

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by postcd, Nov 5, 2014.

  1. postcd

    postcd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    68
    Hello,

    after i coppied my WHM VPS to another server, intodns.com shows error like:

    please where this issue needs to be fixed?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #1 postcd, Nov 5, 2014
    Last edited: Nov 6, 2014
  2. postcd

    postcd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    68
    I solved this issue.

    when one move whole VPS container with WHM (no transfer from whm to whm), one need to also change IP addresses from old to new in DNS zone files of nameservers
    (WHM/DNS/Edit zone/yournameservers here (ns1.yourcompany,com)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 postcd, Nov 6, 2014
    Last edited by a moderator: Nov 6, 2014
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,669
    Likes Received:
    1,788
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am happy to see you were able to resolve the issue. Thank you for updating us with the outcome.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice